Ngunjungi Madame Tussauds?

Temokake kabeh babagan Madame Tussauds sadurunge tuku tiket. Wektu paling apik kanggo ngunjungi, jam buka, suwene wektu, jinis tiket Tussauds, rega, diskon, apa sing kudu dideleng, carane tekan, lsp.

Kita minangka perusahaan perjalanan sing dipercaya nawakake karcis Madame Tussauds sing paling apik. Iki dudu situs web resmi.

Amsterdam

Bob Marley ing Madame Tussauds Amsterdam
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds Amsterdam iku kudu-riko yen sampeyan pengin nambah tutul saka glitz kanggo vacation ing kutha Walanda. Sampeyan bisa mirsani Techniques waxwork abad-lawas lan rub pundak karo pemimpin donya, kulawarga kraton, politisi, bintang film, atlit, lan liyane ing museum lilin Amsterdam.

Bangkok

Spiderman ing Madame Tussauds Bangkok
Gambar: Madametussauds.com

Yen sampeyan pengin nambah glamor kanggo liburan ing Ibukutha Thailand, katon ora luwih saka Madame Tussauds Bangkok. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo njupuk akeh foto karo selebriti, lan bocah-bocah lan remaja seneng kesempatan kanggo selfie karo bintang.

Beijing

Li Xiaopeng ing Madame Tussauds Beijing
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds ing Beijing ora mung museum lilin nanging panggonan kanggo ngowahi impen ketemu brahala dadi kasunyatan. Atraksi ing ibukutha China iki minangka sing paling gedhé saka papat ing Asia - dumunung ing Hong Kong, Shanghai, lan Wuhan.

Berlin

Madame Tussauds Berlin
Gambar: Madametussauds.com

Kejabi patung lilin, ing Madame Tussauds Berlin, sampeyan uga bakal revisit wektu paling penting ing sajarah Berlin liwat 100 taun pungkasan. Sampeyan bakal sinau carane kutha rubah menyang kutha kamardikan lan toleransi.

Langkawi

Joe Hart ing Madame Tussauds Blackpool
Gambar: Madametussauds.com

Sampeyan bisa ketemu model lilin urip nyata luwih saka 80 pribadi favorit ing Madame Tussauds Blackpool. Sampeyan bisa njupuk selfies karo replika urip-kaya sawetara saka pasuryan paling dikenali ing donya, kiro-kiro saka politisi, bintang olahraga, lambang sajarah, aktor, musisi, etc.

Budapest

Madame Tussauds Budapest
Gambar: Madametussauds.hu

Museum lilin Tussauds sing duwe franchis pisanan ing donya bakal dibukak ing Budapest ing taun 2022. Museum iki ditugasake kanggo mbukak ing kuartal pisanan 2022, nanging durung dibukak kanggo umum. Ing enggal-kanggo-mbukak Budapest Madame Tussauds bakal nyebar ing 2000 meter persegi.

Chongqing

Madame Tussauds Chongqing
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds Chongqing dumunung ing Distrik Na'an ing Chongqing, China. Ing museum lilin, sampeyan bisa ketemu model lilin nyata urip luwih saka 80 pribadi favorit.

Delhi

Anil Kapoor ing Madame Tussauds Delhi
Gambar: Madametussauds.com

Sampeyan bisa ketemu model lilin urip nyata luwih saka 50 pribadi favorit ing Madame Tussauds Delhi. Apa aktor India legendaris Amitabh Bachchan utawa bintang Hollywood Will Smith - sampeyan ndeleng kabeh.

Dubai

Madame Tussauds Dubai
Gambar: Madametussauds.com

At Madame Tussauds Dubai, Pengunjung bisa lumaku liwat pitung zona beda lan njupuk selfies karo model lilin nyata-urip-kaya luwih saka sewidak selebriti, kalebu 16 tokoh lilin account-anyar saka Timur Tengah.

Hollywood

Madame Tussauds Hollywood
Gambar: Tripadvisor.com

Yen sampeyan pengin nambah sawetara glamor selebriti kanggo liburan Los Angeles, katon ora luwih saka Madame Tussauds Hollywood. Seni nggawe patung lilin sing umure 200 taun lan daya tarik magis isih tetep utuh lan nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake.

Hong Kong

Iron Man ing Madame Tussauds Hong Kong
Gambar: Madametussauds.com

Sampeyan bisa ketemu model lilin urip nyata luwih saka 100 pribadi favorit ing Madame Tussauds ing Hong Kong. Aja lali milih VIP Digi Pass nalika mlaku liwat patung selebriti.

Istanbul

Muhammad Ali ing Madame Tussauds Istanbul
Gambar: Madametussauds.com

Pengunjung bisa ndeleng patung lilin nyata saka luwih saka 70 tokoh Ottoman, Turki lan internasional sing misuwur ing Madame Tussauds ing Istanbul. Museum lilin cedhak karo Taksim Square, ing bangunan Grand Pera ing Istiklal Street.

Las Vegas

Miley Cyrus ing Madame Tussauds Las Vegas
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds Las Vegas wis sawetara tokoh lilin uncannily akurat lan nawakake fun celeb-spotting, pengalaman paweling, lan selfies. Iki diwiwiti ing 1999 kanthi luwih saka 100 tokoh lilin selebriti lan wiwit dianyari dadi lambang modern, kalebu Tupac Shakur, Rihanna, Nicki Minaj, lsp.

London

Benediktus Cumberbatch Madame Tussauds London
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds London punika museum lilin paling tuwa - diresmikake ing 1884. Nampilake patung lilin saka dhaftar tau pungkasan saka politikus, kraton, bintang film, bintang olahraga, penjahat misuwur, etc. Dicekel bocah enom lan cah enom seneng kesempatan kanggo klik selfies karo 250+ selebriti.

Nashville

Elvis lan kanca-kanca ing Madame Tussauds Nashville
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds Nashville dumunung ing Opry Mills lan wis wolung zona mameraken model lilin saka 30 kapribaden populer. Saliyane patung, turis uga bisa ngalami Bluebird Cafe, papan musik live paling apik ing Nashville.

New York

Pengalaman Kantor Oval ing Madame Tussauds New York
Gambar: Madametussauds.com

At Madame Tussauds New York, turis bisa ndeleng model lilin urip nyata luwih saka 200 celebs. Kejabi penyanyi, aktor, politisi, tokoh sejarah, lan sapiturute, dheweke uga bisa nikmati Pahlawan Super Marvel sing paling disenengi ing pengalaman bioskop 4D MARVEL Universe sing nyenengake.

Langkawi

Madame Tussauds Orlando
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds Orlando ngajak sampeyan menyang pengalaman surreal ngendi sampeyan bisa nuduhke karo nyata-urip-kaya patung lilin saka bintang film favorit, tokoh sajarah, lan akeh liyane. Sisih paling apik yaiku ngeklik snaps karo selebriti favorit lan nuduhake karo kanca lan kulawarga.

Prague

Madame Tussauds ing Praha
Gambar: Madametussaudsprague.cz

Madame Tussauds ing Praha bakal nggawa sampeyan bali menyang Prague abad tengahan. Saliyane ndeleng selebriti modern, sampeyan uga bakal lelungan menyang jaman Charles VI lan Mist Jan Hus. Aja lali nggawa patung lilin tangan saka loket kegiatan.

San Francisco

Marilyn Monroe ing Madame Tussauds San Francisco
Gambar: Madametussauds.com

Apa iku mbah kakungmu, anak-anakmu, utawa bisa uga tanggal valentine, Madame Tussauds ing San Francisco duwe sihir kanggo swooning everyone. Sampeyan dijamin jarahan goyang karo Beyonce utawa moonwalking karo Michael Jackson.

Shanghai

Madame Tussauds Shanghai
Gambar: Madametussauds.com

Ora ana liburan ing kutha paling gedhe ing China sing bisa lengkap tanpa ngunjungi Madame Tussauds Shanghai. Setelan interaktif, sandhangan apik banget, lan teknologi mutakhir mbantu sampeyan nyemplungake dhewe ing jagad brahala sampeyan.

Singapore

Jackson Wang ing Madame Tussauds Singapura
Gambar: Madametussauds.com

Saliyane tokoh lilin selebriti, Madame Tussauds Singapore diisi karo pengalaman sing nyenengake kayata bioskop Marvel 4D lan numpak prau ing njero ruangan. Dumunung ing Imbiah Lookout ing Pulo Sentosa.

Sydney

Steve Irwin ing Madame Tussauds Sydney
Gambar: Madametussauds.com

Pengunjung bisa njupuk selfies karo model lilin urip nyata luwih saka 100 pribadi favorit ing Madame Tussauds Sydney. Wis campuran tengen Aussie lan selebriti global - penyanyi, aktor, politikus, tokoh sajarah, etc.

Tokyo

Madame Tussauds Tokyo
Gambar: Madametussauds.com

Madame Tussauds Tokyo mbantu sampeyan entuk pengalaman pribadi kanthi luwih saka 70 tokoh lilin celeb. Amarga ora ana pemisahan antarane pengunjung lan pameran, sampeyan bisa nyedhaki, nggabungake pundhak, lan njupuk foto kanthi bebas.

Vienna

Ratu Elizabeth ing Madame Tussauds Vienna
Gambar: Madametussauds.com

At Madame Tussauds ing Wina, tamu bisa ketemu master lan raja, superstars, lan atlit top saka Austria lan liyane donya. Dumunung ing taman hiburan Wiener Prater sing misuwur.

Wuhan

Madame Tussauds Wuhan
Gambar: Madametussauds.com

Kanthi mung 30 patung, Madame Tussauds ing Wuhan iku salah siji sing paling cilik. Iki nuduhake bintang lokal kayata Fan Bingbing, Liu Shishi, Wu Qilong, Liu Yifei, Yao Ming, lan liya-liyane, lan selebriti internasional kayata Messi, Clooney, Di Caprio, lsp.