Rreth nesh

Madame-Tussauds-Tickets.com dëshiron të udhëzojë turistët dhe vendasit që duan të dinë gjithçka përpara se të vizitojnë muzeun e dyllit.

Ka 25 Madame Tussauds në mbarë botën dhe ne i kemi detajuar të gjitha.

Madame-Tussauds-Tickets.com është Jamshed Velayuda Rajanpuna e dashurisë së tij.

Ai ndërtoi komunitete interneti për kompani si Sify.com, Satyam Computers, Yahoo.com, AIG, Ibibo.com, Nimbuzz, etj., për 18 vjet përpara se të bënte një pushim deri në fund të 2016-ës.

Ai e kaloi vitin 2017 duke shkruar tre libra për fëmijë dhe publikimi i tyre.

Në fillim të vitit 2018, ai filloi TheBetterVacation.com, dhe në vitin 2021 ai e ndoqi atë Helicopter-Travels.com

Tasty-Tours.com filloi në 2022 sepse një turne ushqimor është mënyra më e mirë për të mësuar rreth kuzhinës, njerëzve dhe vendit.

Ndiqni ne në FacebookInstagramTwitterdhe Pinterest për azhurnimet më të fundit.

Keni diçka për ne? Pse jo na kontaktoni?

Kjo NUK është faqja zyrtare e Madame Tussauds. Nëse jeni duke kërkuar për faqen zyrtare të internetit, ndiqni këtë lidhje.