Madame Tussauds Stamboll – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Muhamed Ali në Madame Tussauds Stamboll

Nëse dëshironi t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në kryeqytetin turk, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Stamboll. Në muzeun e dyllit të Stambollit, ju shihni teknika shekullore të punimit me dylli dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanë, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm dhe… Lexo më shumë

Madame Tussauds Blackpool – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Joe Hart në Madame Tussauds Blackpool

Nëse doni t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në Angli, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Blackpool. Në muzeun e dyllit të Blackpool-it, ju shihni teknika shekullore të punimit me dylli dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm, fëmijë dhe… Lexo më shumë

Madame Tussauds Nashville – bileta, çmime, zbritje

Elvisi dhe miqtë në Madame Tussauds Nashville

Nëse doni t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në Nashville, mos kërkoni më larg se muzeu i Madame Tussauds. Në muzeun e dyllit të Nashville, ju shihni teknika shekullore të punimeve me dylli dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm dhe fëmijë dhe… Lexo më shumë

Madame Tussauds New York – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Përvoja e zyrës ovale në Madame Tussauds New York

Nëse doni t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në Big Apple, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds, Nju Jork. Në muzeun e dyllit të Nju Jorkut, ju shihni teknika shekullore të punimit me dylli dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me… Lexo më shumë

Madame Tussauds Vjenë – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Mbretëresha Elizabeth në Madame Tussauds në Vjenë

Nëse dëshironi t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në kryeqytetin austriak, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Vienna. Ju shikoni teknika shekullore të punimit me dylli në Muzeun e Dylli të Vjenës dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanë, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm. Fëmijët dhe… Lexo më shumë

Madame Tussauds Prague – biletat, çmimet, çfarë të shikoni

Madame Tussauds në Pragë

Nëse dëshironi t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në Republikën Çeke, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Prague. Në muzeun e dyllit të Pragës, ju shihni teknika shekullore të punimit me dylli dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm dhe… Lexo më shumë

Madame Tussauds Singapore – bileta, çmime, përvoja

Jackson Wang në Madame Tussauds në Singapor

Nëse dëshironi t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në Republikën e Singaporit, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Singapore. Në muzeun e dyllit të Singaporit, ju shihni teknika shekullore të dyllit dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë foto me të famshëm dhe fëmijë… Lexo më shumë

Madame Tussauds Hong Kong – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Iron Man në Madame Tussauds Hong Kong

Madame Tussauds është një vizitë e detyrueshme për të gjithë turistët që planifikojnë pushime në Hong Kong. Në muzeun e dyllit të Hong Kongut, ju shihni teknika shekullore të dyllit dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë selfie me fytyra të famshme nga e gjithë… Lexo më shumë

Madame Tussauds Bangkok – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Spiderman në Madame Tussauds Bangkok

Nëse dëshironi t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në kryeqytetin e Tajlandës, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Bangkok. Në muzeun e dyllit të Bangkok-ut, ju shihni teknika shekullore të dyllit dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm,… Lexo më shumë

Madame Tussauds Tokyo – biletat, çmimet, çfarë të presësh

Madame Tussauds Tokio

Nëse dëshironi t'i shtoni magjepsjes pushimeve tuaja në kryeqytetin japonez, mos kërkoni më larg se Madame Tussauds Tokio. Në muzeun e dyllit të Tokios, ju shihni teknika shekullore të punimit me dylli dhe fërkoni supet me liderët botërorë, familjet mbretërore, politikanët, yjet e filmit, sportistët, etj. Është një mundësi fantastike për të bërë shumë foto me të famshëm dhe… Lexo më shumë